VIDEOREPORTAŽA: Obsešen Game of LEDGE Sešen 2019
March 4, 2019   //   By:   //   Vsebine, Novice, Skate   //   No Comment

Na prvi marčevski vikend, ko je kompletna svetovna skate smetana (kar zadeva elite) ropotala na Tampa Pro kontestu, pa se je dogajalo tudi pod ljubljanskim fabianijevim mostom, kjer je lansko leto nastalo pravo betonsko skejtališče, za katerega se na tem mestu zahvaljujemo MOL-u za realizacijo in predvem posluh, da skejterji potrebujemo tovrstne prostore.

In kaj smo videli in doživeli na to pustno soboto, 2. marca 2019? Na pobudo Tadeja Skrbiša je podmostje obiskalo ful folka, ful tekmovalcev, ful Hrvaške okrepitve, videli smo ful trikov, popili ful Monster drinkov, ful piva, podelili ful nagrad, slišali ful smeha in ful škoda, da ni bilo več skejterjev maškarc. A tokrat smo ta podatek zanemarili, saj je bil na sporedu Game of SKATE na ledgu. Idejo smo si izposodili od brazilcev, ki tovrstni challenge sukajo že tretje leto zapored in na podlagi danes videnega pri nas, tudi naša izvedba ni bila zadnja. Naključni žrebi so dodelili pare, rok/pejper/sizors je določil kdo štarta in akcija. In so izpadali favoriti in so bili pari zanimivi in se je stemnilo in smo čakali na prižig javne razsvetljave ljubljanske in pičili s finalno trojko, kjer je bron osvojil Jan “Boris” Petkovič, srebro je na sosednjo Hrvaško odnesel Domagoj Gudac, zmagovalec pa je postal Luka Božič.

Zahvala gre vsem, ki podpirate tovrstne dogodke in se jih tako ali drugače udeležujete, sponzorjem (Obsešen, Fingerbear Fingerboards in Flowramps) za lepe materialne nagrade in ker smo povedali dovolj, dovolite, da vam kakšno informacijo pove še priloženi video, ki ga je posnel Domen Dajčman in zmontiral Marko “Fogy” Žumer, ki se tudi tokrat podpisuje pod tole tekstopisje. Play!

Comments are closed.