TO SOBOTO: Obala riders movie
November 2, 2023   //   By:   //   Vsebine, Skate, Domače novice, Novice   //   No Comment

To soboto 4.11.2023, če nam bo vreme dovolilo (spremljajte objave, v primeru dežja se premesti na 11.11.) bomo se podružili, poskejtali, nekaj pojedli, popili in nato si premierno ogledali novonastali skate video mlade lokalne ekipe Obala Dok7 skate crew in njihovih prijateljev, ki se bo predvajal na velikem platnu!

Dobimo se ob 14:00 uri v skejtparku Bali v Kopru, poskejtamo obnovljeno veliko rampo, malo rampo, 3 različne rejle, nov mini manny pad, box višine 2 palete, dve skakalnici in betonski quarter corner!

Za najboljši trik na rampi, micro rampi, bowl cornerju, boxu, manny padu in rejlu dobite praktične nagrade za katere bo poskrbel prvi in edini lokalni skate shop na obali Dok 7 Boardshop, ki podpira skejt sceno od vsega začetka skejtanja na tem območju!

Ob 18ih se bo počasi postavilo veliko platno, na katerem si bomo ogledali kratek film, ki so ga posneli in zmontirali večinoma sami mladi trio Klemen Boc, Rok Čokelj in Sebastian Christidis! Poleg njih, pa bodo v posnetku še nekaj drugih znanih lokalnih imen kot so: Milan Stupar, Aljaž Jerman, Adam Hector Tidd in ostala lokalna banda!

Po koncu premiere se bodo še naprej predvajali posnetki, ki so nastali izpod rok lokalnih skejterjev v preteklosti, medtem pa boste lahko še naprej skejtali in se družili (p.s.: imamo tudi namizni nogomet, karte za briškolo, žogo za igro polja in druge družabne aktivnosti).

Vse to na enem in edinem DIY skate parku na obali pod imenom BALI! Prav na ta račun smo ga popravili, uredili in dodali nekaj novih skate elementov!
Spremljajte objave glede vremena in lepo vabljeni! – POVEZAVA ZA SPREMLJAT

PROJEKT JE SOFINANCIRAN S STRANI MESTNE OBČINE KOPER IN DOK7 BOARDSHOPA.

Comments are closed.