TEHNIKALIJE: Popoln skate komplet no.3
May 24, 2016   //   By:   //   Vsebine, Skate, Domače novice, PRODUKTI, Novice   //   No Comment

Ta teden gremo s skate tehnikalijami v bolj funky pisane vode in tokrat sestavljamo perfect setup tako za tehnikalce kot začetnike, za tiste, ki preferirate street skejtanje in tudi tiste, ki vozite skejtparke – s stilom in okusom!

  • Ker vedno poleg sestave same pogledamo kako izgleda deska, nam je tokrat padla v oči Enjoi, pod katero je podpisan Jose Rojo. Resin-7 je specialiteta in preverjena kvaliteta Dwindlove tovarne, 8-inčev pa je standardna širina, ki zadostuje oziroma jo vozi kar večina skejterjev po svetu.

Link:
http://www.obsession.si/si/enjoi-welcome-to-rojo-r7-80

  • Grizzly! Končno pri nas! Z logotipom, ki je zasvojil svet, boste opaženi tudi s strani samega šefa Toreya Pudwilla.

Link:
http://www.obsession.si/si/grizzly-griptape-stamp-print

  • Pisani sestavi pašejo tudi pisani vijaki. Osem njih v pisanih barvah in križno glavo, ki jih bo lahko pričvrstil vsak izvijač. Njihova dolžina je 7/8 inče, kamor je Enjoi v komplet dodal še 2 dodatna – za vsak slučaj.

Link:
http://www.obsession.si/si/enjoi-little-buddies

  • Ni ga čez Independent. V tokratnji komplet bodo pasala Stage 11 podvozja s podpisom skejterja leta 2015 po Thrasherjevem izboru, širina 139 pa je takšna, da se prilagaja 8 inčnemu kompletu

Link:
http://www.obsession.si/si/independent-11-139-ave-clear-matte-standard

  • Ležaji Codex so domač produkt in so na voljo po kosih. 8 njih z rdečo gumico za sestavo štirih kolesc, vsebuje gumijast ščit, ki se ga enostavno odstrani, kar vam pomaga pri njihovem čiščenju, katere po želji namestiš nazaj, lahko pa jih pustiš odprte in s tem (bojda) pridobiš tudi na hitrosti sami.

Link:
http://www.obsession.si/si/codex-codex

  • Če smo začeli pisano, bomo pisano tudi zaključili in v setup pričvrstili pisane Ricta speed rings. Popolna trdota za street in park skejtanje ima premer 52 milimetrov, le-te pa vozi David Loy, ki pravi, da so to najboljša kolesca, ki jih je kadarkol vozil.

Link:
http://www.obsession.si/si/ricta-loy-speed-rings-52

  • In ko imamo komplet, se le še obujemo v sveže Nike SB All Court Zm šuhce s popularnim toe cap dizajnom, ki so že kar lep čas pravi prodajni hit, za njih pa je roko v ogenj dal sam Cory Kennedy, ki je znan po tem, da skateboarding jemlje za zabavo in s tem navdušuje generacije po celem svetu.

Link:
http://www.obsession.si/si/nike-sb-all-court-zm-2

Comments are closed.