TEHNIKALIJE: Popoln skate komplet no.1
April 6, 2016   //   By:   //   Vsebine, Skate, Domače novice, PRODUKTI, Novice   //   No Comment

Je torek in je čas rubrike Tehnikalije. Ceste so spucane, tudi pločniki, sonce sije, temperature so idealne, kar pomeni, da je čas, da se na sveže opremite s skate kompletom zase.

Tokrat smo izbrali kose oziroma dele skejta za tiste malo bolj tehnične skejterje, ki so jim prioriteta flipanje dilce, skejtanje ulic, zidkov in ostalih objektov, ki jih lahko zapazi naše oko.

  • Ker smo Obsešnove šope premierno založili s SK8MAFIA decki, ne bomo šli mimo njih in ta s klasik logotipom in s širino 8,12 inčev, bo kar prava izbira za vse tiste, ki imate številko noge med 39 in 46.
  • Nekaj je faktov v skejtanju in en izmed njih pravi, da s črnim gripom ne moreš zgrešit, zato bo tale Jessup samolepilna klasika več kot odlična izbira.
  • 40 in še kakšno leto več že pri Independent izdelujejo podvozja. Tudi Omar Salazar je en tistih, ki se zaveda kakšna legenda je oblikovala podvozje po njegovih željah in mu za nameček nalepila nanje še logotip svojega branda. Širina 149 bo idealna tudi za tiste, ki boste v prihodnje vozili deske s širino do 8,5 inčev.
  • Independent je ne dolgo nazaj predstavil novost, ki bo marsikomu rešil težavo, s katero se je srečal verjetno že vsak. Imbus? Križni izvijač? Kaj pa, če bi imeli kar vijake s takšno kapico, da sta oba načina združena? Ni problema! Komplet črnih vijakov z dolžino enega inča bo idealen tako za tiste, ki med desko in podvozjem uporabljate gumijaste (oz. plastične) podloge kot tudi tiste, ki jih pač ne.
  • Ker že ptiči čivkajo o tem, da so Bones najboljša koleca in da je STF formula najboljši izum kar zadeva poliuretanske mase, vam pač moramo ponudit ene izmed mnogih iz naše ponudbe. 52 milimetrov je premer kolesc, ki jih med drugim vozi tudi legenda Jeremy Wray.
  • Ko ne veš koliko denarja bi rad zapravil za ležaje, veš, da ne boš naredil napačne izbire, če boš s prstom pokazal na ležaje Reds iz družine Bones. Klasika je pač klasika, ki pa je cenovno več kot samo ugodna in idealna izbira.

6 komponent je tistih, ki vam bo sestavilo idealen komplet in sedaj, ko ga imate, si vzamete le še cca 15 minut časa, da jih našraufate v celoto, obujete svoje skejt copate in gas v akcijo!

Vse to v Obsešnovih shopih in v spletni trgovini:

http://www.obsession.si

Comments are closed.