TEHNIKALIJE: Bones Wheels
September 19, 2014   //   By:   //   Tehnikalije, Vsebine, Novice, Skate   //   No Comment

Pri Bones kolesih so razvili že peto verzijo svojih kolesc in jo tako kot ostale označili s črko V in zaporedno številko, a zaradi tega ne gre preostalih verzij prav nič zanemarjati. Njihove produkte vozijo praktični vsi taboljši skejterji sveta, zato ni dvoma, da tudi vi sami ne bi našli idealnega seta koles za svoj rolkarski komplet.
Na voljo so vam v Obsešnovih šopih po državi in tudi v spletni trgovini – KLIK

v1

V1 – kolesce z dokaj klasično obliko skate kolesa, katerih velikosti se gibljejo med 50 in 54 milimetri, je najbolj klasik street wheel na trgu.

(rajderji: Felipe Gustavo, Ronnie Creager, Chris Haslam, Jaws in drugi)

v2

V2 – 49, 51 in 53 milimetrski premer druge verzije najbolj paše skejterjem, ki se osredotočajo na skejtanje handrailov in ledgev, saj je njihova oblika takšna, da se prilagodi podvozju in bo odlično zagrabila v objekt, ki ga boste grindali.

(rajderji: Rodney Mullen, Ryan Decenzo, Jordan Hoffart, David Gravette in drugi)

v3

V3 – Gre za kolesce, ki ga preferira največ pro skejterjev. 50, 52 ali 54 milimetrov velikosti tretje verzije Bones koles je oblikovano za tehnično skejtanje.

(rajderji: Kevin Romar, Jake Duncombe, Adam Dyet, Chad Bartie in drugi)

v4

V4 – Koleščka so oblikovali po željah skejterjev, ki jim paše voziti bolj široka kolesa. Obstajajo v velikostih med 51 pa vse do 55 milimetrov in imajo visoko odpornost pred t.i. flatspoti. Ta kolesa preferira legenda vseh legend Tony Hawk.

v5

V5 – Nova verzija kolesc, ki jo izdelujejo v različicah 51, 53 in 55 milimetrov, z njimi se najbolje skejta handraile, ledge in tudi bazene, med skejtanjem se njihova površina zaradi njene oblike objektov ne dotika preveč, kar pomeni, da je velika verjetnost, da se bo grafika na njih obdržala dlje. Flatspoti? Ni problema!

(rajderji: Taylor Bingaman, Chris Haslam, Ben Raybourn, Ryan Decenzo in drugi)

Comments are closed.