Street League Super Crown 2018
January 13, 2019   //   By:   //   Vsebine, Novice, Skate, Tuje novice   //   No Comment

Za nami je finalni dogodek iz serije Street League Skateboarding eventov za leto 2018, ki se vsako leto zaključi s finalom imenovanim Super Crown. Tja se lahko uvrsti le osmerica moških in osmerica žensk, kar je pomenilo, da so bile kvalifikacije za na tekmo res težke. 4 dni skejtanja v RIo De Janeiru in le 4 prosta mesta, da se rajderji in rajderke kvalificirajo na tekmo so prinesle prosta mesta naslednjim: Aori Nishimura, Pamela Rosa, Karen Feitosa De Barros, Virginia Fortes Aguas in že prej uvrščene Leticia Bufoni, Mariah Duran, Lacey Baker in Alexis Sablone. Pri tipih so bili že prej uvrščeni v finale Yuto Horigome, Kelvin Hoefler, Felipe Gustavo in Chris Jolsin, čez tridnevne kvalifikacije pa so se na tekmo prebili Aurelien Giraud, Nyjah Huston, Mark Suciu in Ivan Monteiro.

In kaj se je dogajalo na finalnem dnevu, torej včeraj, ko je bil edini dan, ko se ga je dalo legalno spremljat v živo?

Zmagovalec pri tipih je (p)ostal Nyjah Huston pred Kelvinom Hoeflerjem in tretjim Felipom Gustavom, pri puncah pa je zmago pobrala Japonka Aori Nishimura le 0.1 točke pred favoritinjo Leticio Bufoni in tretjo Mariah Duran.

Video recap bo verjetno kaj kmalu na voljo na YouTubeu, na uradni strani SLS dogodka pa verjetno še kje, brez dvoma pa ga bomo tudi mi prilepili v eni izmed naslednjih novic v prihodnjih dneh.

Comments are closed.