TO SOBOTO: Državno prvenstvo v rolkanju!
October 16, 2018   //   By:   //   Vsebine, Novice, Skate, Domače novice, Skate park Nova Gorica   //   No Comment

Kar nekaj vprašanj smo prejeli tu in tam, ki so se nanašala na državno prvenstvo v rolkanju. Znanih je kar nekaj podrobnosti. Ker že od prej vemo, da se bo dogajalo to soboto, 20. oktobra v skateparku v Novi Gorici, si v spodnjih vrsticah lahko preberete še dodatne vesti. Tekmovanje bo potekalo v obliki odprtega tipa, kar pomeni, da se ga lahko udeleži vsak posameznik, ki se ukvarja s skejtanjem. Tekmovalci se boste lahko pomerili v štirih kategorijah in sicer bodo štartali mlajši mladinci stari med 7 in 11 let, starejši mladinci stari med 12 in 20 let, člani stari od 21 let dalje, prav tako pa ne bomo šli mimo deklet. Vozilo se bo v jam formatu, kar pomeni trije tekmovalci istočasno, časa pa bo točno minuto, medtem, ko se bo v finalu vozilo 2 samostojni vožnji po 1 minuto, štela pa bo najboljša vožnja.

Tekmovanje se bo začelo ob 13h, prijavnina za posameznika bo 5 eurov in bo zaklučeno s podelitvami ob 19:30 uri, pred omenjeno 13. uro pa se boste lahko prosto ogrevali, ob deveti uri pa se lahko udeležite tudi šole rolkanja za najmlajše, za katero skrbi ekipa GOsk8 Academy.

Vremenska napoved je naravnost fantastična, kar je še dodaten razlog, da se v soboto enostavno morate udeležit prvenstva, ki ga pri nas še ni bilo. Vabljeni!

FACEBOOK DOGODEK:
https://www.facebook.com/events/468599866995266/

Comments are closed.