REPORTAŽA: Kids Tour 2024 – Krvavec
February 6, 2024   //   By:   //   Vsebine, Domače novice, Snowboard, Novice   //   No Comment

V nedeljo, 4.2.2024, se je na smučišču Krvavec odvijala prva tekma letošnjega Kids Toura, ki ga je organiziralo športno društvo Furam. Tekme se je udeležilo 36 otrok. Cel dan so se razvajali s sončnim in vročim vremenom, ki je ustvarilo vzdušje bolj podobno pomladnemu sešnu kot običajni tekmi. Pred samim tekmovanjem so se tekmovalci posladkali s slastnimi buhtlji, ki jih je pripravila Brunarica Sonček.

Tekmovanje je potekalo v štirih starostnih kategorijah, kjer so mladi deskarji in deskarke pokazali svoje spretnosti ter kreativnost v disciplini slopestyle. V kategoriji deklic 2018+ je prvo mesto zasedla Manca Rožman (ŠD Furam), za njo pa sta se uvrstili Enni Ennelin Kompare (ŠD Furam) in Zala Goršič (ŠD Furam). Med dečki iste starostne skupine je slavil Nil Vilim (Deska Velenje), pred Lanom Hollanom (ŠD Furam) in Tristanom Klavoro (ŠD Furam).

V kategoriji deklic 2017-2015 je zmago slavila Leila Grad Božič (ŠD Furam), zatem pa sta se uvrstili Rima Milavec (ŠD Furam) in Neja Breznik (Spank). Med dečki iste starostne skupine pa je najboljši rezultat dosegel Tito Suša (SBC Bled), sledila pa sta mu Luka Goršič (ŠD Furam) in Luka Černe (ŠD Furam).

V kategoriji deklic 2014-2012 se je na zmagovalni oder povzpela Tiva Brumen Loboda (ŠD Furam), za njo pa je bila Brina Nakrst (EŠK Mungo). Med dečki iste starostne skupine so se izkazali številni mladi talenti, kjer je prvo mesto osvojil Žiga Cigale (EŠK Mungo), sledila sta mu Svit Nakrst (EŠK Mungo) in Jaka Kline (Spank).

V kategoriji deklic 2011-2009 je na prvem mestu zasijala Ajda Nakrst (EŠK Mungo), med dečki iste starostne skupine pa je slavil Luka Seifried (Spank). Drugo mesto je pripadlo Maju Ribiču (Spank), tretje pa Lovru Žažetu (ŠD Furam).

Velika zahvala gre tudi našim sponzorjem Obsession, Sloski, SUPBled, Brunarica Sonček, TO-DA in Triglav

Comments are closed.