REPORTAŽA: Flowramps v Slovenj Gradcu
September 26, 2017   //   By:   //   Vsebine, Skate, Domače novice, Domače novice, Reportaže, Novice, Bike   //   No Comment

Največja bojazen za našo (torej skate in bmx) subkulturo je organizirat dogodek, ki ga lahko zmoti oziroma prepreči mati narava. Bojda je bil vikend med 22. in 24. septembrom še kar deževen, a v Slovenj Gradcu je ostalo suho, kar je pomenilo akcijo!

Na dvorišče dvorca Rotenturn je Flowramps ekipa že v četrtek pripravila rampo, v petkovih dopoldanskih urah pa je par metrov nižje že stal tudi street line z objekti. Akcije željena mladina je omenjene objekte matrala tako v petek, kot tudi v soboto, ustavili pa se nismo niti v nedeljo, ko smo le še utrujeno čakali, da nam dežne kaplje preprečijo nadaljevanje. V soboto smo kot ponavadi tudi tokrat pripravili organiziran nagradni sešen, ki se ga je udeležila tudi ekipa iz sosednje Avstrije, Madžarske in okoliških krajev po Sloveniji. Zabavalo se je staro, mlado in najmlajše, tisti, ki pa so pokazali največ, pa so bili lepo nagrajeni z nagradami, ki jih vedno znova prispeva Obsešen.
Ja, nekako tako se je zaključil en zadnjih vikendov septembrskega meseca. V nastajanju je tudi krajši video, zaenkrat pa naj vas zadovolji fotogalerija, ki so jo prispevali Luka Karlin, Živa Hrovat in Jure Horvat.

Comments are closed.