RECENZIJA: ZERO – No Cash Value
December 14, 2016   //   By:   //   Vsebine, Skate, Skate, Tuje novice, Novice, Video recenzije   //   No Comment

zero

Preden jutri zalaufamo novo nagradno igro oziroma giveaway, ki je povezan z Zero Skateboards, si preberite par vrstic o njihovem zadnjem videu, ki pa (zaenkrat) še ni izšel v full-length obliki.
Gre za video z naslovom No Cash Value in je tisto, ki na najboljši možen način predstavlja Zero kot skate brand – trik na trik, kladiva, prva Sonyjeva VX kamera in njej pripadajoči death lens oziroma fisheye.
Jamie Thomas, prvo ime ekipe, se ne pusti, da Zero uničijo trendi, da ga povozi visokoločljiva video tehnologija in da bi korporacije in velike distribucije prevzele tisto, ki je zgradil v drugi polovici devetdesetih . Borba in še enkrat borba in tako izgleda tudi video, ki je bil izdan v petih delih. Gre za 5 do 10 minut trajajoče edite, ki so v dveh letih prikapljali na medmrežje in so podloženi z najboljšo glasbeno selekcijo (Dead Kennedys, Bad Religion, Dead Moon, David Bowie, INXS, nepogrešljivi Misfits in drugi) in akcijo, ki so jih po vrstnem redu s full-parti prikazali Garrett Hill, Chris Wimer, Nick Boserio, Franky Villani ter za sam finiš še Windsor James in Dane Burman, nikakor pa ne moremo spregledat še preostalih imen kot so James Brockman, Tony Cervantes, Tommy Sandoval in pa tudi sam Jamie Thomas.

V kolikor ste ogled kakšnega od opisanih petih delov izpustili, si jih lahko brezplačno in popolnoma legalno pogledate spodaj.

Comments are closed.