RECENZIJA: Suichi 4 Fun
January 12, 2016   //   By:   //   Vsebine, Skate, Skate, Tuje novice, Novice, Video recenzije   //   No Comment

Suichi… Kaj je to? Niti ni pomembno pa čeprav sem izumitelja oziroma idejnega vodjo z imenom Damia spoznal prav na podlagi tega, ko sem pred leti potreboval kingpin za svoje odlomljeno podvozje. Po parih stavkih, kjer me je navdušilo njegovo znanje angleščine, ko sem se ustavil v skateshopu Bodo v Barceloni, kjer je delal tudi v času snemanja samega, mi je povedal, da z ekipo planirajo poletno evropsko turnejo, kjer se bodo vmes ustavili Ccopenhagenu, Berlinu, na Dunaju, jo pičili dalje do Zagreba… Čakej prijatu, vmes imate Ljubljano in če boste ujeli lepo vreme, boste lahko dobili kul material.

In na podlagi tega je prišlo do situacije rečeno-storjeno. Red Bull je ekipo podprl pri turneji, jim namenil prostor za odličen fotoreport, o katerem smo tudi mi poročali pred meseci (brskaj po arhivu), težko pričakovani video Suichi 4 Fun pa je pred mesecem dni po treh letih dela le ugledal luč sveta in je od danes dalje na voljo za brezplačen ogled. In ta trga! Trga po dolgem in po čez.

Miguel Prieto, Gustavo Rodriguez, Leandro Chocho, David Pulpillo, David Lougedo in Lucas Della Vedova so manj znana imena, ki nas presenetijo z vsakim gibom, medtem ko Adrian Villar, Alex Amor in Javier Suarez že malo bolj odmevajo na evropski sceni. O trikih ne bi, ker je vsak po svoje zgovoren in zanimiv, level je šokantno visok, kreativnosti ne manjka, zabavni so uvodi, še bolj zabavna je minutaža s padci, kjer nam pot prekrižajo in nas nasmejijo štorasti pingvini, poleg samega super snemanja in skejtanja pa je za še eno ekstra kljukico poskrbela glasba sama, kjer se nam v spomin hitro vtisneta melodiji Scorpionsov in Judas Priestov. Dovolj nakladanja, video vam je na voljo na Free Skate Magovi strani.

Play, enjoy, skate… 4 fun!

LINK:

http://www.freeskatemag.com/2016/01/11/suichi-4-fun/

suichi

Comments are closed.