RECENZIJA: The SK8MAFIA Video 2016
August 14, 2016   //   By:   //   Skate, Skate, Vsebine, Novice, Video recenzije   //   No Comment

mafia

Leto 2016, leto oziroma kar doba, ko cvetijo krajši videoediti na Instagramih, Snapchatih, Facebookih in ostalih free aplikacijah, a vseeno sem ter tja pride do kakšnega we-dont-give-a-fuck momenta. In en takšnih se je zgodil pred parimi dnevi, ko je mnogoštevilčna ekipa oziroma kar družina SK8MAFIA predstavila svoj novi video. Ni bilo pričakovat kaj drugega kot popolni napad na ulice domačega San Diega z okolico in random kraji in državami, ki so jih teamsko obiskali tekom letošnjega in preteklega leta.
In sam video kako izgleda? Traja preko 50 minut in ponuja točno samo akcijo. Že sam uvod te popelje v šus, ki se ne ustavi niti za sekundo. Stephen Lawyer ga odpre in s svojim super skeči in obenem smooth stilom raztrga vse, kar se postavi pred njega. Linije, pločniki, tehnikalije, rejli, darkslajdi, you name it in s tem pokaže zakaj je en od dveh novejših adicij na teamu v zadnjem letu dni. Jimmy Cao, Kellen James, Larelle Gray ga še vedno ripajo po starem, Tyler Surrey je brez dvoma en najbolj talentiranih skejterjev 21. stoletja. Marshall Heath zna verjetno stisnit vse žive flip trike iz kateregakoli slajda in potem napade Brandon Turner. Ja, to je še vedno tisti Brandon Turner, ki je na sceno skočil še kot popoln mulček daljnega leta 1998 s videom Fulfill the Dream (Shorty’s), ki ga je kasneje tako velikrat najebal s strani palčkov v modrem, preživel preveč časa po zaporih, se sestavil in v 2016 trofnil super hud part. Jamie Palmore s svojim stilom in kreativo vse bolj izgleda podoben Marcu Johnsonu, Javier Sarmiento je tako kot vino boljši iz leta v leto, obe friends sekciji sta več kot samo odlični in na power in potem udari gospod SOTY 2015 – Wes Kremer. Otročja lahkost, premagovanje vseh terenov, skal, krivin, zidov, pločnikov, klopc, ograj, štang. Nerealno. In ko bi že mislili, da je to to, se za finiš predstavi še češnja na smetani po imenu Alexis Ramirez. Glej in se čudi. In glej do konca, ko zabavne kredite R.E.M. podložijo s hitom.

Video je na voljo postavil The Berrics za omejenih 48 ur, ki so do danes verjetno že odtekle, obstaja pa velika verjetnost, da bo spodnji link deloval, od koder si lahko z desnim klikom in opcijo “save video as” prenesete enega najboljših videov tekočega leta 2016.

P.S. – SK8MAFIA skejti tudi v Obsešnu!
Spletna trgovina: http://www.obsession.si/SI/sk8mafia

Link do videa:
http://ak.c.ooyala.com/9nZm9hNTE6sMaum1QkvUgUgKHpnLPcdx/DOcJ-FxaFrRg4gtDEwOjVncjowczE7v6?_=veu5bl2wraijyxzp8pvi

Comments are closed.