RECENZIJA: Santa Cruz – Til the End
August 12, 2018   //   By:   //   Vsebine, Skate, Skate, Tuje novice, Novice, Video recenzije   //   No Comment

Santa Cruz skateboards, legendarna firma skate deckov in vseh ostalih dobrot, se lahko v letu 2018 pohvali še z enim novim video izdelkom. Ja, 45 let je že minilo od njihovega začetka delovanja in danes je frišnih novih 20 minut masakra z imenom Til the End. Gre za novi, za vse brezplačni, skate video njihovih štirih upcomerjev, ki ga odpre Jake Wooten. Tipo šokira že v samem štartu s svojimi sposobnostmi na krivinah vseh dimenzij, nakaže, da so mu tudi street objekti več kot samo znanka, ne pa ne reče niti dirt skejtanju. Odličen opening!

Justin Sommer, ki smo ga lani videli furat in ubijat park po dolgem in po čez na Flowgrind kontestu v Novi Gorici, nam postreže s kopico tehničnih kladiv, med katerim vidno izstopata ollie frontside body varial čez znan trojni niz šteng v Santa Monici ter varial flip čez dvojnega v Barceloni.

V friends montaži boste našli Toma Asto, Ericka Winkowskega, Emmanuela Guzmana pa recimo legendi Erica Dressena in Salbo. Edit mine hitro in še kar hitro bo šel v pozabo, saj sledi Maurio McCoy, ki je letos en najboljših skejterjev na svetu. Zanj je dal roko v ogenj tudi sam Bam Margera, o njegovi kvaliteti se je bilo moč prepričat že večkrat in tudi tokrat je možakar sestavil minutažo, ki jo boš imel z veseljem na ponovitvi.

In ko že misliš, da si videl vse, se prikrade z zadnjim delom videa Henry Hartland, ki zaštarta z osemkratnim (!) kinkanim rejlom, kjer gre za odfurano rekordno štango takega kova, čemur sledijo same petarde, od noseblunta čez 18 šteng, bs 270 noseblunta nekje usput in podobni šokerji.

Noro dobrih 20 minut, ki si jih prav moraš pogledat od prve do zadnje sekunde. Mi vam damo link tako do videa v celoti kot tudi link do Obsešnove spletne trgovine, kjer boste lahko našli cel kup santa cruz produktov, od cunj in deckov dalje.

SPLETNA TRGOVINA:
http://www.obsession.si/pc/santa-cruz

Comments are closed.