RECENZIJA: Krooked – Krook3d
October 28, 2010   //   By:   //   Video recenzije   //   No Comment

kruked

Je bilo le še vprašanje časa, kdaj se bo tale nova 3D tehnologija pojavila tudi v skateboardingu. In evo jo, večni umetnik Mark Gonzales jo je uporabil prvi v full videu, ki traja pol ure.

Ne gre za tipičen video, kjer ga sestavljajo videoparti vsakega posameznika, pač pa gre za druženje, zabaven skateboarding, dobre trike in takšne čudne z ekipo Krooked ter prijatelji, ki so video posneli v sodelovanju s firmo eS.

Gledat 3D tehnologijo na kompjuterju ni ravno tisto pravo pa čeprav za ogled videa uporabljaš 3D očala, stvar je treba bojda pogledati na 3D TV-ju etc…

In kaj ponuja video?

Posvetilo premilulemu Van Wastellu (1984-2008), ki je bil eden njih (ker se na DVD-ju celoten videopart ne nahaja, pobrskaj po youtube-u – se splača!), nato pa celotna ekipa Krooked Skateboards (gazda Mark Gonzales, Dan Drehobl, Bobby Worrest, Mike Anderson, Luke Croker, David Clark ter Brad Cromer) poskejtajo New York, Crailtapov (Girl/Chocolate) privatni indoor park, San Francisco (Bobby svičfrontsajdflipne v liniji čez spečega klošarja), Los Angeles, DC-jevo vert rampo ter Washington  kjer se jim na t.i. skejt potepu pridružijo Chad Muska, Ray Barbee, Lance Mountain, Jake Brown, Kenny Anderson, Eric Koston, Rick Howard, Mike Carroll, Jason Dill in še marsikdo. Video zaključi slow motion montaža s parimi hudobnimi triki (Bobby Worrest fs noseblunt na korenino od drevesa – wow!) in stvar se z Gonzalesovim artworkom zaključi – odlična ideja in izvedba, kapo dol!

Comments are closed.