recenzija: CREATURE – Hesh Law
January 5, 2010   //   By:   //   Video recenzije   //   No Comment

Verjetno me ne bi ta video tako napalil, če ga ne bi premierno videl na prvi projekciji svetovne turneje v drive-in kinu v San Diegu skupaj s celo smetano znanih imen, še bolj pa me je natrgalo dejstvo, da sem v prihodnjem mesecu skejtal na mnogih lokacijah iz omenjenega videa. 40 minut akcije pripada tokrat manj znanim imenom (mlado meso) kot ponavadi.

Treba je poudarit dejstvo, da full parti pripadajo street rajderjem, stara garda in ostali vert/pool rajderji pa furajo v drugih sekcijah in pa v čist tazadnji montaži pred krediti.

Da ne zabluzim preveč – street rajderji s svojimi minutami trgajo 100 na uro, prav vsak je hud ko #$%& – Truman Hooker vrže front blunt v ditchu kamor sam z roko nisem segel (pazi drop pri zadnjem triku), Devin Appelo je čist nor, njegova muzika je res v pizdi, tip pa je istočasno snemal še za nov Thrasherjev video (oblubljamo tudi to recenzijo). Sean Conover, ki je pri nekem ponesrečenem frontside 180-ju skoraj umrl (notranje krvavitve v trebuhu), se sploh ne da motit (halfcab flip to boardslide na rejl, 360 flip 50-50 tud na rejl), Adrian Mallory in Silent Mike (kdo?!) si tokrat hud part delita, Taylor Bingaman, ki je zadnje čase favorit vseh favoritov (njegova glasbena podlaga je (žal) ista kot od Pat-a Burke-a v $lave videu), povozi terene vseh oblik, David Gravette (tudi on je istočasno snemal še za Thrasher video!) pa si je s svojo kreativnostjo (spet) priskejtal zadnji part – zasluženo!

hesh law

Comments are closed.