Prihaja: Skate sešn NaKlanc`
June 11, 2021   //   By:   //   Vsebine, Skate, Domače novice, Novice   //   No Comment

Kranjski skate sešn se po legendarnem Razturju vrača v prenovljeni obliki – Skate sešn NaKlan’c v soorganizaciji KŠK in ŠD Kranjskih rolkarjev.

Dogajal se bo na spustu mimo Prešernovega gaja na Gregorčičevi ulici v Kranju. Objekti bodo zaporedno postavljeni po enosmerni ulici navzdol. V soboto popoldne se bodo tako po »Klančevskem« skate parku odvile različne discipline, kot so best line, best trick, longest powerslide, kakšna nagrada se bo našla tudi za best riderja.
Če pa ti kranjski klan’c odnese noge, se ti mogoče prikaže nagrada za best bail. Poleg praktičnih nagrad bomo za hude trike talali tudi gotovino ali tako zvani »cash for tricks«.


Timeline:
– OGREVANJE 14.00 – 15.00
– KEŠ FOR TRIKS 15.00 – 16.00
– BEST LINE 16.00 – 17.00
– KEŠ FOR TRIKS 17.00 – 18.00
– LONGEST POWERSLIDE 18.00 – 18.30
– PROSTO PO KLAN’C 18.30 – 19.30

Klan’c ima svoj pomen, zato velja pravilo: “Bremzanje z nogo razveljavi vse prej odpeljane trike.” Ko dropneš greš do konca! Velja bremzanje s power slidom, tailom, nosom, glavo, ritjo, ipd …

Po skate dogodku bomo večer nadaljevali v Layerjevi hiši s premiero novega Kranjskega skate filma, ki ga je v preteklih treh letih snemala ekipa DWEBA GANG z naslovom STILL BAD. Po koncu premiere lokalnega filma pa še film ZMER ISTO by Obsession.

Comments are closed.