PRIHAJA: FLOWGRIND kontest v Novi Gorici
March 18, 2014   //   By:   //   Vsebine, Skate, Domače novice, Novice   //   No Comment

kontest-flyer

Še par tednov nas loči do največjega skate spektakla na domačih tleh – ja, gre za Flowgrind kontest, ki se bo dogajal v petek, 4. in v soboto 5. aprila 2014 v Novi Gorici. Dogodek smo jasno že napovedali na naši strani (KLIK), vsako informacijo in zanimivost, ki bo še sledila, pa bomo objavili naknadno – nekako tako kot danes, ko vam javljamo sledeče:

Vodstvo tekmovanja je določilo in izbralo 3 sodnike:

– Iz bližnje Italije, natančno iz Udin, prihaja sodnik vseh sodnikov, vedno nasmejani all-round skater Giovanni Tocco ali po domače kar Giani, ki je brez dvoma poznan vsem skejterjem, ki ste se kadarkoli udeleževali tekmovanj pri nas ali pa v Italiji.

giani

– Hrvaška okrepitev na sodniških stolih bo pripadla prvovrstnemu stylerju z vzdevkom Erva, marsikomu bolj poznan pod polnim imenom Ervin Husedžinović, ki je v svoji karieri, s črnimi očali ali pa brez njih, verjetno podrgnil vse robnike širom Zagreba in drugih mest po Hrvaški in Evropi.

Erva

– Ker pa je dogodek na slovenskih tleh, pa je potrebno imeti tudi enega sodnika, ki prihaja iz pravkar omenjene države. To čast je dobil Marko Žumer ali po domače Fogy iz Ljubljane (oziroma Trzina), ki je na sceni in skateboarding področju brez prestanka aktiven že skoraj dve dekadi.

Fogy

Na after partyju bo za glasbo poskrbela skupina Zebra Dots (KLIK), ki je svoj opis strnila v kratke 4 besede: Two countries, one band.

Naj omenimo še to, da bo za hrano (za tekmovalce) poskrbljeno, obetamo si tudi bogat srečelov, sicer pa ostanite z nami, obiščite sveži betonski park v Novi Gorici tudi kakšen dan prej, potrenirajte, mi pa vas bomo do napovedanega vikenda založili še s kakšno noviteto, ki sledi v prihodnjih dneh.

Vabljeni!

Monster Energy napoved dogodkaKLIK

Comments are closed.