Obsešen Vikend Sešen: prvi report
March 10, 2015   //   By:   //   Vsebine, Reportaže, Snowboard, Tuje novice   //   No Comment

Ninjasan je prišel, pofural, zmagal – v vseh pomenih besede. Kako bi najlažje opisali dogajanje na Obsešen Vikend Sešnu 2015? Takole: sonce, sneg in super stylish scene v parku na Voglu.

Začelo se je v soboto, tam nekje ob 11ih. Sneg se je malo zmehčal (ubistvu se ni), iz zvočnikov je zagrmel prvi komad, vžgal se je roštilj, pobirale se so še zadnje prijave za brušenje railov v okviru sobotnega contesta.

Po nekaj trening rundah je napočil čas za akcijo. Najprej so bile na vrsti kvalifikacije nesponzoriranih rajderjev in deklet. V dobre pol ure so bile glasilke vseh navzočih kar nekajkrat na veliki preizkušnji – hudo sfuran trik je po SNB bontonu pač obvezno pospremiti z glasnimi, bolj ali manj razumljivimi zvoki.

Pol ure šprintanja v breg kasneje je bil seznam nonsponzored finalistov natisnjen in čas je bil za prvi Burger izpod rok velemojstra roštilja.

Kvalifikacije sponzoriranih rajderjev so bile nekakšno ogrevanje pred finalom, kjer bi ob obljubi denarne nagrade znal pasti kakšen hud trik.

Po ”ogledu proge,” med ”Pro-ji,” so na sceno ponovno vstopili nesponzorirani finalisti. Po videnem sodeč ugotavljamo eno: prihodnost je svetla!

Največjo mero styla in tehnikalij je navrgel Jurij Lukan, ki si je tako prislužil 365 dni podpore s strani DC-ja, stopničko za njim je pristal Jani Thaler, zmagovalni oder pa je zaokrožil Vid Šubic. Poleg zmage med nesponzoriranimi rajderji je Jurij Lukan navrgel tudi trik dneva v absolutni kategoriji in si prislužil best trick denarno nagrado.

Med dekleti sta pogum zbrali in pokazali Nina Harc ter Tina Lukanc, za kar jima Ninjasan sporoča: #bigRESPECT

V kategoriji sponzoriranih rajderjev je naslov najboljšega in največji ček odnesel Nejc Ferjan, drugo nagrado dneva si je prifural Erik Harc, zmagovalni oder pa dopolnil Luka Krajnik na tretjem mestu.

Kaj se je dogajalo zvečer? V klubu Čuk so ga nadmorski višini primerno brutalno žgali Backstage, kot ponavadi pa je noč seveda imela svojo moč!

Več o Obsešen Vikend Sešnu 2015 bo povedal video report, ki bo luč spleta ugledal v kratkem!

 

Comments are closed.