Napovedujemo: Obsešen Vikend Sešen na Voglu!
March 20, 2019   //   By:   //   Vsebine, Domače novice, Snowboard, Novice   //   No Comment

Vogel in zemlja sta naredila še en krog okoli sonca in spet je napočil čas za Obsešen Vikend Sešen. Hja, od zime se je potrebno posloviti v stilu in letos bomo to z vso resnostjo naredili dva dneva pred 1. aprilom (30. in 31. marca)!

Legendarna ekipa Obsešnovih superjunakov v postavi Jeti, Jež, Smreka, Ninja & Bakica nam v soboto (30. marec), pripravlja tradicionalni Rail Jam, kjer bodo štange brusili: 

  • Rookiji do 15 let (nagrada: Obsešen Sponsorship).
  • Dekleta.
  • Vsi ostali (€€€).
  • Na OBSEŠEN Sešnu bo odprta tudi posebna kategorija, kjer ti za nagrado ne bo treba pofurati niti centimetra raila: TOMBOLA! K sodelovanju vabljeni vsi prisotni, prisebni, posebni! 

Kot se spodobi tudi letos zabijamo klasični gorenjski Hat-trick: štartnine ni, hrana bo, pijača tudi!

Pravila igre: Obsešen Vikend Sešen je tekmovanje prostega sloga in temu primerno ohlapna so tudi pravila. Rajderji in rajderke v posamezni kategoriji imajo 45min časa, da navdušijo sodniški tribunal. Ta bo upošteval trike na vnaprej določenih objektih, ki jih predstavimo kmalu. Najboljši se boste uvrstili v finale, kjer vas čaka še ena možnost, greste “all in” in pokažete iz česa ste.

Časovnica

Sobota 30. marec: 

10.00 – Prijave.

11.00 – Start Rail Jama.

15.30 – Podelitev.

16.00 – Afterparty*.

Nedelja 31. marec:

10.00 – Državno prvenstvo v Big Airu za najmlajše & roštilj party za vse ostale.

P.S. Oba dneva bo park z izjemo tekmovalnih objektov odprt za vse obiskovalce!

*Afterparty: ko sonce zaide za bohinjske gore, se akcija kakopak ne bo končala. Šušlja se, da nas letos Obsešen Vikend sešnu čaka prava TRAParija! Podbrobnosti razkrijemo kmalu. 

Comments are closed.