KMALU: VOLCOM SKATE HAPPENING 2024, KOPER
June 18, 2024   //   By:   //   Skate, Domače novice, Vsebine, Novice   //   No Comment

Ker se Volcomov Skate Happening 2024 bliža postajališču v koprskem skateparku in ker smo dogodek že napovedali (TUKAJ), pa vam v tokratnji objavi ponujamo še dodatne informacije, ki jih morate vedeti tako tekmovalci kot tudi gledalci:

Prijavnine za tekmovanje NI, torej se na sami lokaciji pred začetkom dogajanja lahko prijavi vsak skejter, ki si želi sodelovanja na Volcom dogodku, ki bo prvič izveden v Sloveniji!
V kolikor vas interesira brezplačno kampiranje, povprašajte za dodatne informacije ekipo Športnega društva Obala Riders preko njihovega Facebooka ali Instagram profila.
Vsekakor ne bo manjkalo dobre DJ glasbe in kasneje tudi glasbe v živo, ne bo manjkalo niti dobrega domačega Tektonik piva, niti čevapčičev, ki pa so že prava tradicija skate dogodkov na Obali, seveda pa ne bomo lačnih pustili niti tistih, ki prisegajo na zelenjavni izbor prehrane.
Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, saj bo na voljo mini skateparkec za fingerskejte s strani domačega branda Fingerbear.
Nagrade za skejt tekmovalce bodo tako pri starejši kategoriji (nad 16. let) denarne (denarni sklad 1000 eurov!), za kategorijo do 16. let pa materialne.

Še več informacij o samem dogodku najdete na Facebook strani – TUKAJ

In ker je vremenska napoved idealna, verjamemo, da se bomo imeli maksimalno odlično. Vabljeni!Comments are closed.