JUTRI: ŠTART NATEČAJA DESETKA 2018
January 31, 2018   //   By:   //   Vsebine, Novice, Skate, Domače novice, Nagradne igre   //   No Comment

Leto 2018, leto sprememb, novitet in iz arhiva povlečenih zadevic – ena izmed takšnih je tudi naš natečaj Desetka, ki jo reštartamo JUTRI! 
Ideja, ki sva jo lansirala združena Dean Gostimirović in moja malenkost (Fogy), se je rodila leta 2011. Za vas sva posnela in odpeljala 10 flatground trikov, ki ste jih skejterji ponovili, posneli in objavili.

Po desetih trikih smo izbrali zmagovalca. Izredno zanimivo in uspešno prvo Desetko smo ponovili leto kasneje z mlajšo ekipo, s katero smo snemali Obsešnov video Neverendingstory. Takrat smo Mark Presetnik, Luka Bizjak, Timotej Lampe Ignjić in Fogy posneli 10 trikov na ledgu, še leto kasneje pa smo v taisti postavi, kjer smo taisti postavi dodali še filmerja Kristijana Stramiča in posneli še vsak po 2 manual trika. Tako smo končali tretjo edicijo Desetke, ki ta mesec obujamo po šestih letih!

Imenu primerno bo vaša naloga tudi tokrat, da odpeljete 10 trikov, ki vam jih bo pripravila izbrana deseterica slovenskih skejterjev. Tokrat izpustimo emaile in nalaganja na youtube in vse selimo na Instagram. Vsak dan bomo na naš profil (instagram.com/pendrekmag) objavili 1 trik, ki ga morate vi ponoviti, objaviti na svoj Insta profil in mu pripisati naslednje 4 tage: @pendrekmag @obsesen92 #pendrekmag #desetka2018
Zmagovalec bo tisti, ki bo objavil vseh 10 odpeljanih trikov, mi pa ga bomo pokontaktirali in lepo nagradili.
Smo ready na jutri?

A post shared by Pendrek Magazin (@pendrekmag) on

Comments are closed.