FOTOREPORTAŽA: Swamp Sk8 Sesh
October 25, 2021   //   By:   //   Skate, Domače novice, Vsebine, Novice, Fotogalerija   //   No Comment

Zima prihaja. Država se zapira. Covid grozi. A dej, dej… Preteklo soboto je v Novi Gorici teklo vse po planu. Šank je bil ready, hrane ni manjkalo, niti muzike in niti glasnih informacij o poteku današnjega dogajanja.
Za štart se je naredilo vreme, ko da ga je nekdo narisal. Okej, veter gor, veter dol. Modro nebo brez oblaka, skejterjev malo morje, cel kup Italijanov in super discipline, ki so stereotipne konteste dale malo na stran.
Swamp Sk8 sesh se je zadeva imenovala in odvila 23. oktobra v GOskateparku in na potki ob njem, ki je dogajanje zaštartal z Lord of the Line kontestom. Koliko tega in onega smo vidli v 60 minutnem sešnu, noro! Trojka sodnikov je imela kar nekaj dela, kar je lep pokazatelj, da se nivo rolkarije z dneva v dan dviguje.
V nadaljevanju je sledil skate cross po imenu Race Off. Zanimiva linija, naključno izbrani pari, navijanje, veselje, smeh, žurka. To je to in to smo potrebovali na tak dan.
Ker pa se spodobi, da se uporabi še sam skatepark z objekti in se mu ponudi hude trike, se je upalil še free sešen, po katerem se je izbralo rajderja dneva. O trikih se sploh nima smisla menit, aplavzi so namreč leteli od povsod in se zaključili z že kar hladnim večerom, super muziko s še bolj super zvokom in skejtarijo pod reflektorji.

Hvala prisotnim, organizatorjem kapo dol, hvala skejterjem za dobro voljo in Matiji Pertotu za fotogalerijo, ki se nahaja centimeter nižje.

Comments are closed.