FOTOREPORTAŽA: Premiera videa Zmer Isto
June 28, 2021   //   By:   //   Vsebine, Skate, Domače novice, Reportaže, Novice, Fotogalerija   //   No Comment

Končno! Pa ne da bi čakali samo video, čakali smo leto in pol, da smo prišli do zares tistega pravega druženja v živo, kjer ni manjkalo niti zaključka v obliki partija.

Petek, 25. junij 2021, dan, ko je manj kot kilometer stran elita praznovala 30. obletnico naše male države, še par streljajev stran pa je narod praznoval v obliki tradicionalnih petkovih demonstracij. Ne eno in ne drugo ni zanimalo nas, ki smo se raje kvalitetno in s pozitivnimi razlogi podružili v Švicariji nad Cekinovim gradom v parku Tivoli v pričakovanju prve projekcije Obsešen videa Zmer isto.

Seveda se spodobi za štart ekipna večerja, timska fotka glavnih krivcev, da je video sploh nastal in potem se je počasi začelo dogajat tudi za obiskovalce, ki so zapolnili prizorišče do zadnjega. Brez covid-19 panike in brez kakršnihkoli težav – odlično!

Povezovalec večera Toni Cahunek, ki se ga marsikdo spomne v vlogi Storža iz filma Tu pa tam, je še enkrat več sklical ekipo pred platno in napovedal 2 videa – prvega z naslovom King Yeti, ki je bolj umetniško obarvan, kjer sta v glavni vlogi Ninja in Jeti, je pripravil Vasja Ris Lebarič in drugega, ki se ga je tako težko čakalo že od samega trailerja novembra 2019. Seveda gre za video Zmer isto, ki ga je Mitja Legat v režiji Obsešnovih filmov pripravljal kar 4 leta.

Dobre pol ure trajajoč masterpiece je že 6 po vrsti kar zadeva Obsešnove video produkcije, je napaljena celota, ki mine zares hitro. Triki so padali en za drugim, muzika je sekala, Chris Khan je odprl in Mitja Težak s hip-hop štiklcem zaprl celoto, ki jo je občinstvo spremljalo z glasnimi kriki in aplavzi. Video bo še par vikendov potoval po različnih krajih po Sloveniji preden si ga bo mogoče ogledat online, zato brez panike, če ste slučajno petkov večer zamudili.

In tisti, ki ga niste, potem veste, da je po videu sledil še podivjan party z muziko, ki s(m)o jo servirali DJ Peter, balans DJ set in za zaključek še moja malenkost (Fogy). Žur, ki bi ga brez pardona lahko nadaljevali do jutra, smo zaradi dobre energije raztegnili do poltretje ure in potem se počasi postrgali vsak na svoje konce – eni v postelje, drugim pa je uspelo izbrskat še kakšen after party.

Da povzamemo, bilo je naravnost zakon. V razmerah, s katerimi se soočamo že od marca 2020, je bil tole pravi obliž na vse rane in videt toliko znanih obrazov na enem mestu, se mi ta moment zdi še vedno neverjeten dosežek. In zahvala na tem mestu gre prav vsem, ki ste se večera udeležili. Hvala Zavarovalnica Triglav za podporo, hvala Urban Cerjak za galerijo, ki jo ravnokar pregledujemo ob tej objavi, ekipi bistroja Švicarija za gostoljublje in postrežbo. Verjetno bi se utegnilo koga nehote izpustiti kar zadeva zahval, pa se raje ob koncu branja osredotočimo še na ogled Urbanovih fotk.

Comments are closed.