FOTOREPORTAŽA: Obsešen Street Sešen 2020
September 7, 2020   //   By:   //   Vsebine, Skate, Domače novice, Novice, Fotogalerija   //   No Comment

Tradicija se nadaljuje in Obsešen Street Sešen tekočega leta 2020 je ponovno privabil v prestolnico skejterje iz vseh slovenskih regij. 

Na soboto, 5. septembra, ko je bilo vreme kot naročeno, je Cankarjeva ploščad pokala po šivih. Enkratna gužva napaljenih somišljenikov, da potrga kicker pod šestimi štengami, da zmeče gor vse trike in potem še vse po prenosnem handrailu na dol. Ali pa gor kot je to storil Beno Omahen. Ste videli to? Norija!

Kot ptice selivke smo se po polžje premaknili do svežega Prekmurskega trga. Prav neverjetno je koliko ponuja ta plac za skejterje in ko je Flowramps ekipa postavila še par objektičev, so padali triki in so padale linije in so padali skejterji in so posledično padale tudi denarne nagrade, ki jih je prispevala Zavarovalnica Triglav. Chris Khan in Nik Pušnik sta brez težav stisnila svoje trike v zaporedju in sigurno je svoj cilj izpolnil še marsikdo, ki ga boste zagledali v prvem videu, ki je že okrasil naše Instagram profile, v drugem, na katerega še čakamo in pa v današnji prvi fotogaleriji.

Streljaj stran nam je zadišala štanga ob steni, na katero skočiš s fleta, če si Marko Fogy in prej omenjeni Beno, lahko pa si sposodiš kicker, probaš ne udarit v tla tako kot Gašper K. Zaveršnik in Tomaž Štajer in probaš sfurat svoj manever tako, kot sta to storila Chris Khan večkrat in Mitja Težak, ki je poripal vse spote in objekte tega lepega popoldneva.

Finalna destinacija je bil tudi tokrat t.i. SEM. Triki tuki, triki tam, hladen utekočinjen hmelj, udobni Triglavovi ležalniki za utrujena telesa, podelitve nagrad najbolj vztrajnim in uspešnim tekom celega dneva v obliki bankovcev in tišrtov ter Obsešen deckov. In potem je noč dobila svojo moč…

GALERIJA 1 by EKO

Comments are closed.