FOTOREPORTAŽA: Obsešen Kalis Sešen
June 23, 2020   //   By:   //   Vsebine, Skate, Domače novice, Reportaže, Novice, Fotogalerija   //   No Comment

Še dobro se nismo naspali pa je pred nami že tekstopisje včerajšnjega eventa iz prve roke. 21. junij torej, dan vsakega skejterja in skejterjev celega sveta, ki s ponosom praznujemo Go Skateboarding Day, je dan, ko se organizirano in grupno pofura. Prestolnica ljubljanska je tokrat zasedla metelkovsko ploščad imenovano SEM.

V kolaboraciji Obsešna in Flowramps smo se s tematskimi nagradnimi decki in LOVE park objektom poklonili in zahvalili dolgoletnemu DC skejterju, še vedno aktivnemu Joshu Kalisu in za taboljše trike rajderje nagradili z njegovim zadnjim čevljem Kalis Vulc. In če cel svet fura njegov šuh, je prav, da v njem uživajo tudi domači aduti, ki so se na sešen pripeljali z mnogih slovenskih regij. Kar nekaj asov smo kljub mnogoštevilčni udeležbi pogrešali, ampak stvar je jasna – na 21. junij se vsako leto organizira več dogajanj, a na koncu smo vseeno, kljub deževnim prekinitvam, dosegli tisto, kar smo hoteli. 

V prvi vrsti je to kvalitetno druženje, v drugi je nagraditi tiste, ki so se za svoje trike najbolj potrudili in v tretji vrsti enostavno uživat na prostem.

S triki ne gremo zgubljat besed, bodo za štart fotografije Urbana Cerjaka (galerija 1) in malo nižje še manjše delo Vida Voršiča (galerija 2) tiste, ki so dovolj zgovorne. Sproti bomo objavili še nekaj galerij in seveda tudi video, ki je že v izdelavi, pravkar odfuranemu sešnu pa bo po koncu poletnih dopustov sledil še klasični ljubljanski ulični šred imenovan Obsešen Street Sešen!

GALERIJA 1 by URBAN CERJAK

(GALERIJA 2 by Vid Voršič)

Comments are closed.