FOTOREPORTAŽA: Flow Ramps Skate Open 2019
June 3, 2019   //   By:   //   Vsebine, Skate, Domače novice, Reportaže, Novice   //   No Comment

No, pa smo na polovici tekem za državni pokal v skateboardingu, ki ga pod okriljem Slovenske Rolkarske Zveze izvajamo od lani. Tudi letos bodo za točke štela 4 tekmovanja in tokrat je bil Slovenj Gradec tisti, ki je po Rušah gostil drugo. Zgodila se je v soboto, 1. junija, za katero je v tesnem sodelovanju z mestno občino Slovenj Gradec poskrbel nihče drug kot Miha Glavič s Flow Ramps objekti v obliki slope style linije. Cilj tekmovalcev je bil jasen – navdušit občinstvo, navdušit sodniško trojko v postavi Rok Konečnik, Duško Banjac in moja malenkost (Fogy) in konec koncev tudi sotekmovalce/prijatelje, a do cilja je dolga. Potrebna je taktika, cel kup energije in pa ideja katerih objektov se boš lotil, da boš željeno linijo izpeljal čimbolje in jo zapakiral po najboljših močeh.

To je na koncu najbolje uspelo Mitji Težaku, drugo mesto je dobil Sandi Pavlovič in tretje Tadej Skrbiš. Med mulčki izpostavljamo Aneja Pintariča, med best trick dobitniki pa ponovno Mitjo Težaka, vsekakor pa ne gremo mimo srbskega skejterja Danila Pisanjuka, ki je po odtečenem času postregel s pop shoveit nosegrindom na objekt, s katerim se nikakor ni za hecat.

Če ste bili prisotni, potem veste, da smo se imeli mega, da je bilo tako hrane kot pijače v izobilju, s skupnimi močmi pa nam tudi dvakratna prekinitev zaradi dežja ni mogla do živega. V primeru, da vas na dogodku ni bilo, naj vam delajo družbo fotografije, ki jih je tokrat prispeval Drago Emberšič, podium fotografijo pa smo splelil sodniku Dušku Banjacu.

Comments are closed.