FOTOREPORTAŽA: Flow Ramps Skate Open 2018
May 28, 2018   //   By:   //   Vsebine, Novice, Skate, Domače novice, Reportaže   //   No Comment

Sobota, 26. maj, je bila s strani slovenskega skateboardinga rezervirana za druženje v Slovenj Gradcu, kjer so center mesta zasedli Flow Ramps objekti in njihov sestav je ponudil več kot zanimiv slope style poligon. Zabavni kompetišen je bil med drugim tudi drugi po vrsti, kjer končni rezultati/točke štejejo za pokal Slovenske rolkarske zveze. Pogrupirani skejterji so imeli na voljo jam sešne po 10 minut, kjer je bil cilj povozit kar se da zanimivo linijo, biti kreativen, stisnit čim več trikov in s tem navdušit vse prisotne. Med najmlajšimi sta se s terenom poigrala Anej Pinterič in Martin Seničar, med dvajsetimi seniorji pa je najbolj navdušil legendarni Tomaž Praunseis, zmagovalec prvega skate tekmovanja v Slovenj Gradcu pred debelimi dvajsetimi (!) leti, ki je tokrat v liniji stisnil kar 7 trikov, drugo mesto je zasedel Tadej Skrbiš in tretje avstrijski kolega Hans Kevss, ki pa je prav tako en tistih, ki ga je ripal po SG-ju že pred dvema dekadama.

Celoten dogodek je bil prav takšen, kot je bilo zamišljeno. Mestna občina je idejo in projekt ponovno podprla brez najmanjšega problema, okolica je dogajanje sprejela z odprtimi rokami, kafiči so bili prijetno polni, otroci so bili zadovolni z brezplačnimi skate delavnicami in izposojo opreme, muzika je žagala pa še vreme nam je bilo tokrat maksimalno naklonjeno.

Hvala sponzorjem in podpornikom dogajanja, veste kdo ste, v kratkem pričakujte kakšen video, pod fotografijami pa je podpisana Živa Hrovat.

Rezultati:

Elita:

 1. Tomaz Praunseis
 2. Tadej Skrbiš
 3. Hans Keuss
 4. Luka Božič
 5. Rok Jeromel
 6. Mitja Težak
 7. Nik Pušnik
 8. Lovro Leben
 9. Robert Perko
 10. Sandi Pavlovič

Podmladek:

 1. Anej Pinterič
 2. Martin Seničar

Comments are closed.