FOTOREPORTAŽA: Državno prvenstvo v rolkanju 2023
June 19, 2023   //   By:   //   Skate, Domače novice, Vsebine, Reportaže, Novice   //   No Comment

Tako kot lansko leto se je tudi letos državno prvenstvo v rolkanju, ki poteka pod organizacijsko taktirko Slovenske Rolkarske Zveze (SRZ) odvijalo v Slovenj Gradcu. Lansko leto je bilo to na sporedu jeseni, ko se je prvič uradno skejtalo v tem parku, letos pa smo dogajanje več kot uspešno spravili pod streho že pred začetkom koledarskega poletja.
Dogajalo se je v soboto, 17. junija, ko je vse potekalo po planu. Kljub kaosu na cestah in zamudam zaradi kolesarske dirke je tekmovanje potekalo po urniku. Žejen ni ostal nihče, saj so za žejna grla poskrbeli Monster Energy in Time Brewery, za lačna usta pa sta poskrbela Klemen Dolenc s svojo frišno in res epsko Doughly’s Pizza picerijo ter Tibor Rep s svojo že vsem znano kuhinjo Repeat. Za nagrade je poskrbel Obsešen, skratka manjkalo ni ničesar – ne senc, ne sonca, ne obiskovalcev in prav tako ne tekmovalcev.
Vsem prisotnim, sodelujočim, tekmovalcem in podpornikom en velik hvala za obisk in sodelovanje, hvala Klemnu Humarju za fotografije, v naslednjih vrsticah pa si poglejte še rezultate/zmagovalce med starejšimi, mlajšimi in dekleti.

STAREJŠI:
1. Mitja Težak
2. Luka Božič
3. Chris Khan

MLAJŠI:
1. Klemen Boc
2. Frenk Martinšek
3. Rok Čokelj

DEKLETA:
1. Lina Sevčnikar
2. Eva Jeromel
3. Barbara Pečar

Comments are closed.