Flow Ramps fest 2020
August 30, 2020   //   By:   //   Vsebine, Skate, Domače novice, Domače novice, Novice, Bike   //   No Comment

Miha Glavič vabi med 11. in 13. septembrom v Slovenj Gradec na 2020 edicijo Flow Ramps festa. Preberite si spodnje vrstice, kjer boste izvedeli vse. Vabljeni!

Dragi prijatelj!

Med 11. in 13. septembrom, v Slovenj Gradcu organiziramo že četrti Flow Ramps fest. Tridnevni dogodek, kjer bomo v idiličnem okolju, na dvorišču dvorca Rotenturn v samem mestnem jedru, postavili mini ramp s spajnom, street elemente, ter poskrbeli za gostinsko ponudbo in kulinarično izkušnjo. 

Vsak dan med 10:00 – 13:00 in 14:30 – 16:00 bodo potekale brezplačne delavnice za otroke (Skate in BMX). Ostali čas pa bo namenjen vam – skejterjem in bajkerjem, da se naužijete najboljšega set-upa pri nas. 

Vzdušje bo sproščeno. Večerni sešni bodo potekali pod reflektorji – best trick na rampi in na streetu, ki bo modularen. Za najboljše posameznike bodo super nagrade. Večerno druženje pa bomo nadaljevali v Čajnici, ki je v neposredni bližini. 

Vstopnine in prijavnine ni! 

NASTANITEV:

Dogovorili smo se za posebno ponudbo v Hostel Slovenj Gradec in sicer za 17 EUR na noč.

LOKACIJA:

Dvorec Rotenturn v mestnem jedru (Naslov Šolska 5, Slovenj Gradec). Možnost brezplačnega parkinga v neposredni bližini. Tudi za kombije.

Slovenj Gradec z okolico tudi sicer ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. 

Se vidimo v Slovenj Gradcu!

Comments are closed.