CHECK-IN: Iztok Deželak
March 16, 2015   //   By:   //   Check-in, Vsebine, Novice, Skate, Domače novice, Domače novice, Domače novice, Hard-core, Snowboard, Bike, Muzika   //   No Comment

bobni
Bobnarski portret

Ko je padla ideja za tele manjše in krajše intervjuje, ki se izkazujejo za super zabavne, je bilo v prvi vrsti nadaljevat rubriko Check-Out, ki je bila nekoč nepogrešljiva točka v takrat tiskanemu Pendreku, v drugi vrsti pa je bil cilj na vsake toliko pobezat aktivne športnike pa naj bodo to nove face, stare face, znane ali pa pač manj znane podobe iz naše male dežele. Iztok Deželak, za prijatelje Ici, je brez dvoma en tistih, ki paše v ta okvir – atlet, športnik, glasbenik, aktiven na vseh možnih področjih že debeli dve dekadi in je živ dokaz, da redna služba ni in nikoli ne bo ovira pri kvalitetnem preživljanju časa ob izvajanju adrenalinskih vragolij. 

Tole je par njegovih frišnih stavkov, kjer pač ne manjka fotografij… pa čeprav ni ponedeljek – izredno!

“Kaj bi pa lahko napisal, da bi bilo zanimivo? Hm… Nisem neki pro v ničemer… mogoče je še najbolj zanimivo to, da še vedno boardam. Boardam že več kot 20 let, tudi skejt me še nekako spremlja pa čeprav sem na njem pač manj aktiven, še vedno pa se ga kdaj pofura. Igrajo se bobni v bendu Kreshesh Nepitash (https://www.facebook.com/kresheshnepitash), obenem pa tečem tudi ultra maratone – uspelo mi je postat Ironman. Pomoje sem edini tak v HC sceni pri nas, haha. Fura se drift trike, počne se svašta – plavanje, kolesarjenje, tečem na utra razdalje, sicer sem pa za ljudi bolj viden na hardcore koncertih ob bobnanju in ob delanju pizdarij. Če bi bil Fogy, bi bilo bolj enostavno – odličen rolkar, slovenska skate ikona in to je to! Sam sem pa bolj mešano na žaru. Nič, dost bo – šibam v Zadar za en teden na priprave, grem pa drug mesec letet 110 kilometrov in 5000 metrov nadmorske višine čez Istro… Ultra trail, če bo šlo. Samo gas!”

BLOG: http://ici-sportiva.si/

Comments are closed.